Carta de Compromís

El club viu una de les situacions més difícils de tota la història i només tenim un objectiu: recuperar el Barça del seny perquè aquest club torni a ser un exemple mundial  i amb una plantilla que torni a ser l’admiració i l’enveja de tothom. Aquest són els nostres 10 compromisos:
1. Recuperar com a prioritat l’excel·lència i l’admiració de la pedrera.

Invertir en la captació i manteniment del talent com a peça imprescindible del futur esportiu. Replicar aquest model d’èxit a totes les seccions, per a aconseguir ser la major pedrera esportiva amb el major nombre de talents en totes les modalitats que competirem.

 

Captarem i retindrem el talent, retornant l’excel·lència a la nostra pedrera, de l’única manera que sabem fer-ho, treballant, treballant i treballant.

2. Anàlisi de l’actual situació financera, generació de models híbrids entre optimització de recursos i nous centres de benefici i ingressos recurrents.

El gran objectiu econòmic és aconseguir la viabilitat a curt termini i fonamentar els pilars de la solvència futura.

 

I ho farem, a la catalana, amb austeritat i invertint cada euro amb sentit i responsabilitat.

3. Prendre les decisions esportives mitjançant els experts i professionals que ja treballen en la situació del primer equip.

Actuant amb sentit comú i coherència a l’hora de fitxar, gestionar baixes o renovar, sota uns criteris que garanteixin el nivell competitiu que se li exigeix al Barça sempre.

 

Cal prendre decisions amb cap i seny, tal com hem fet sempre en aquesta terra!

4. Construcció de les millores del Camp Nou i voltants, a través d’un innovador sistema blockchain.

Que asseguri la viabilitat i garanteixi evitar desviaments pressupostaris. Sent un model consensuat i que vetlli per la major transparència de cara als socis.

 

Portem el caràcter emprenedor i innovador al nostre ADN. Si alguna cosa se’ns dóna bé, és anar un pas per davant!

5. Transició cap a una entitat més conscient, més solidària, preocupada amb el teixit social i econòmic de Catalunya.

Posar en valor i dotar de recursos a la Fundació FC BARCELONA per a ser el vehicle social i compromès que ens faci ser un referent a nivell mundial.

 

El nostre poble sempre ha estat un poble solidari, generós, ric, cultural i emocional, sempre del costat dels més necessitats i amb una gran vocació inclusiva…i el Barça és, i ha de continuar sent, una expressió única de la manera tan pròpia de ser i fer.

6. Noves maneres de generar ingressos i millorar els serveis a l’aficionat / soci.

Mitjançant un potent e-commerce, ampliant el catàleg de possibilitats, així com la roba de diferents seccions, millorant la disponibilitat de productes.

 

Ens toca arremangar-nos i posar-hi enginy, com sempre hem fet. Som un poble expert en refer-nos, reinventar-nos i tirar endavant!

7. Desenvolupament d’un potent Departament IT.

Integració de projectes que optimitzen l’experiència Barça i ens ajuden a liderar una nova manera de viure el futbol dins i fora del Camp Nou, BARCELONA EXPERIENCIE serà pioner en el món.

 

Volem demostrar i portar aquesta manera tan nostra de gaudir, a una nova manera de sentir i de viure el futbol i l’esport!

8. La massa social tindrà accés a noves maneres de fer sentir la seva veu.

Models molt més cooperatius, democràtics i que garanteixin que el club és seu, davant decisions transcendentals per al futur d’aquest. Decisions sobre millores de l’estadi, del ESPAI BARÇA, etc.

 

El soci és al Barça, el que el cor és al nostre cos. Sense el soci no batega, hem de retornar-li el poder i el protagonisme. Pensar en i per a ell.

9. Sistema OKR per a l’optimització de la gestió administrativa i burocràtica del club.

Aconseguint major eficiència, transversalitat i profunditat. Totes les àrees passaran a ser gestionades per objectius, paràmetres d’excel·lència i evolució contínua.

 

La millora contínua ha esdevingut sempre un tret molt característic del nostre poble: esforç, sacrifici, actitud! No sabem fer-ho d’una altra manera.

10. Representar els valors de Catalunya, defensar al Barça

Recuperar l’orgull i el catalanisme!

 

El Barça i Catalunya són com el mar i el cel, no saps quan comença un i n’acaba l’altre. Cap i cos, dues parts imprescindibles de la mateixa vida.

Dóna’ns suport

Saps on pots entregar la teva signatura?