El 2021: un moment històric pel FC Barcelona

Equip Passio Seny i Planter

El 2021: un moment històric pel FC Barcelona

Aquest 2021 és un moment que marcarà un abans i un després en la història del FC Barcelona. Ens juguem molt en aquestes eleccions. El Club necessita evolucionar i les sòcies i els socis, han/hem de recuperar el paper que ens pertoca al “Més que un Club”. Junts “SOM UN EQUIP” imparable!
 
Per això, aviat farà més de dos anys que estem treballant per aconseguir un equip transversal, professional per tal de presidir el FC Barcelona amb Passió, Seny i Planter.
 
El passat 16 de desembre, a la presentació oficial de Passió, Seny i Planter, al Teatre l’Aliança de Poblenou, en Lluís Fernández Alà va desgranar bona part de la Carta de Compromís – Programa:
 


 
Ara és el moment de començar a explicar tot el treball que tenim fet per tal de recuperar la Passió, incorporar el Seny i recuperar el Planter que tantes alegries ens ha donat. Estem preparats per liderar el canvi que el Barça tant necessita!!!
 
El passat 14 de desembre de la mà del Dr. Oriol Mitjà, vàrem presentar el primer pla:
 

Pla BARÇA-COVIDfree

 
El Pla BARÇA-COVIDfree està en marxa i, -si hem fet bondat a Nadal i fem bondat a fi d’any i els festius- al mes de març, els culers podrem tornar a animar els jugadors del primer equip -que falta els fa el nostre escalf-, igual que altres seccions del FC Barcelona.

Podeu veure més informació aquí
 

Pla BARÇA-ADNmasia

 
El Pla BARÇA-ADNmasia és l’important pilar del FC Barcelona i que totes i tots els catalans ho tenim ben clar. El Planter és allò que fa créixer la Masia Blaugrana, no tan sols en jugadors que juguin bé en el primer equip, també en totes les seccions. El ADNmasia és allò que fa que sorgeixin jugadors amb valors, respectuosos i amb els peus a terra. Les jugadores i jugadors d’elit, són l’exemple del futur, el futur és tota la mainada catalana i totes i tots els seguidors que tenim arreu del món i, per tant, hem de ser exemple.

Com deia Lluís Fernández Alà al programa “El Curubito” d’Albert Lesanm, tenim detectats 5 jugadors al Pla BARÇA-ADNmasia pel primer equip i un d’ells és Haaland.

Aquestes cinc grans promeses futbolístiques ja haurien de ser a la Masia de Can Barça i Erling Haaland -21/07/2000 Noruega- vindrà si les sòcies i socies ens fan confiança.

La seva posició de davanter de peu esquerre el fa un golejador devastador en carrera trencant línies en conducció o atacant els espais lliures en contraatacs. És un privilegiat físicament -personalment mai havia vist una combinació de grandària, força, velocitat, agilitat, resistència i coordinació- amb grans habilitats mentals i enorme potencial encara per desenvolupar.

Avui estem a poques hores de tancar aquest 2020 singular, som conscients que tanquem un any complex. Per això, Lluís Fernández Alà i l’equip de Passió, Seny i Planter, estem preparats i desitgem, per a tothom un 2021 carregat de salut i felicitat i, per a tots als Culers, i encoratgem a que ens donin suport amb les firmes per presentar més obertament el PLA-BARÇA2021. Un cop el coneguin, estem convençuts que totes i tots els culers votarem amb SENY, el 24 de gener, per tal de liderar un nou FC Barcelona.

Culers, Feliç 2021!

No Comments

Post A Comment