La candidatura esperada

Lluís Fernàdez Alà

La candidatura esperada

Tal com passa en el camp de la política, en les properes eleccions a la presidència del  Futbol Club Barcelona, ja estem en precampanya. 

Hi haurà els noms de sempre, aquells que els socis coneixen prou bé. Cap d’ells, com a barcelonistes, seran els nostres adversaris. Nosaltres som l’única candidatura que pot acabar amb els “-ismes”, som la candidatura del consens. Aquests, seran barcelonistes que pensen en gestionar el club de manera diferent a com ho farem nosaltres. Els respectarem com esperem que ells facin el mateix amb nosaltres.

El club viu una de les situacions més difícils de tota la història i només tenim un objectiu: recuperar el Barça del seny perquè aquest club torni a ser un exemple mundial  i amb una plantilla que torni a ser l’admiració i l’enveja de tothom.

 Els socis més antics recordaran aquell inoblidable equip de les Cinc Copes  i explicaran als seus nets mítiques figures com Samitier, Escolà, Zamora, César, Kubala i un llarg etcètera que, com és lògic, no poden quedar en l’oblit. Els pares ho faran parlant de Neeskens, Simonsen, Basilea,  la lliga de l’Urruti t’estimo del nostre admirat Puyal  o el Barça de Cruyff amb la culminació de la Copa d’Europa guanyada a Wembley. Per la seva banda, els néts parlaran de Ronaldinho, del Barça dels triplets de Guardiola i Luis Enrique, i també de Xavi, Puyol i Messi. I així és el nostre estimat Barça: un club que ha de ser una gran família amb 121 anys d’història i que aquesta història la coneguin totes les generacions.

El nostre és un equip completament nou, potent i amb experts en cada matèria. Som socis que la majoria no tenim les nostres localitats a la tribuna i tenim la convicció, pel temps que portem treballant en silenci però activament, que sense tenir cap mecenes ni partit polític darrere, aconseguirem el primer objectiu: ser candidats. Portem el Barça i Catalunya al cor. Paraules com honestedat, transparència, honradesa, sacrifici i lleialtat són l’ADN d’aquesta candidatura. Necessitem frescor i que aquests valors tornin al club. Hem de retornar als orígens, a les arrels, pensar amb els socis, escoltar-los i tornar a ser més que un club.

Aquesta és una primera presa de contacte amb vosaltres i no cal dir que us anirem informant, com el soci és mereix, sempre amb claredat i honestedat sobe com esperem fer-ho. I com ho farem? Com diu el nostre lema amb Passió, Seny i Planter.

 Moltes gràcies a tots i totes. Aviat, amb passió, recuperarem el seny perdut, tornarem a ser el club dels valors i amb un equip on la majoria siguin jugadors del planter. Què lluny queda aquell dia quan els onze jugadors que van sortir a la gespa del Camp Nou s’havien format a l’ara tan oblidada Masia!

Lluís Fernàndez i Alà, soci 83.168 i precandidat a la Presidència del FC Barcelona

No Comments

Post A Comment