NOTA DE PREMSA – BARTOMEU TORNA A PASSAR DELS SOCIS

NOTA DE PREMSA – BARTOMEU TORNA A PASSAR DELS SOCIS

FOTO: EFE/Alejandro García

 Després de llegir el comunicat oficial que acaba de fer públic el FC Barcelona, la nostra precandidatura vol manifestar el següent: 

  • Un cop més, l’encara president Josep Maria Bartomeu i els seus directius han tornat a demostrar el total menyspreu pels propietaris del club, els socis. 
  • No és pot consentir que després de la “reunió d’urgència” i davant la crítica situació de l’entitat, l’encara president Bartomeu se’n vagi per la porta del darrere sense donar cap declaració. 
  • Es cessa Quique Setién mentre és manté en el càrrec els qui el van fitxar, Eric Abidal i Ramon Planes. Mentre que amb Ernesto Valverde l’equip era el líder de la Lliga. I cal recordar que el van fitxar perquè va dir que seguiria la filosofia Cruyff. En el futbol no serveixen les paraules i les imitacions tampoc, encara menys quan no es tenen els coneixements per fer-ho.
  • Confiem en què la pròxima assemblea de compromissaris, anunciada pel mes d’octubre, l’assistència sigui massiva per exigir responsabilitats. Nosaltres hi serem presents i us podem assegurar que ho farem. 
  • Fitxen Ronald Koeman per dos anys quan no saben com quadrar els números i seguint les indicacions dels nefastos Abidal i Planes es podia optar per una solució de transició, amb Francisco Javier García Pimienta com a entrenador i així el futur president podria elegir l’entrenador que considerés mes idoni. 
  • Nosaltres confiem en superar el tall dels avals i estar presents en les eleccions del mes de març amb una candidatura completament nova que representarà, de veritat, tots els socis. 
  • Estem per servir el Barça i no per servir-nos d’ell com, malauradament, està passant des de fa massa temps. 

Confieu amb nosaltres. Amb Passió, Seny i Planter tindrem el Barça que tots volem! 

No Comments

Post A Comment