NOTA DE PREMSA DE LLUÍS FDZ ALÀ

NOTA DE PREMSA DE LLUÍS FDZ ALÀ

NOTA DE PREMSA                                                    Barcelona, 15 d’agost de 2020

Ahir va ser un dels dies més difícils pels barcelonistes de les darreres dècades, però la nostra obligació, com a precandidatura que aspirem a reflotar el club, és aprendre dels errors i mirar el futur amb el convenciment que tornarem a ser el club més respectat i admirat a Europa i al món.

Cal començar a refer-nos i per això, l’actual junta té tota la responsabilitat per escoltar la veu del soci. No és seriós esperar a dilluns per convocar una reunió que caldria haver convocat avui mateix.

Hi ha una opinió generalitzada que cal fer canvis profunds, ha arribat el moment d’escoltar el soci, el veritable propietari del club. Un soci que des de fa molt temps, fins i tot anys, està completament marginat de qualsevol decisió important.

Els mateixos jugadors són del tot conscients del moment enormement crític que vivim com a institució. Gerard Piqué va demanar canvis estructurals que nosaltres entenem com a la convocatòria urgent d’eleccions i, fins i tot marxar. Un exemple que difícilment serà compartit per la majoria de jugadors de la plantilla.

El més fàcil, ara, és destituir a Quique Setién, a qui mai no haurien d’haver fitxat. Però els nefastos serveis tècnics del club sempre li han girat l’esquena a Garcia Pimienta , com va passar a la promoció d’ascens a segona on van prohibir que Ansu Fati i Riqui Puig juguessin amb l’equip.

Des de la nostra precandidatura sempre hem confiat que García Pimienta pot ser el nou Guardiola. És un home de la casa que coneix perfectament el planter i els jugadors estan amb ell.

Passió, seny i planter és el lema de la nostra precandidatura. Una precandidatura formada per socis i sòcies amb ànima culer.

No Comments

Post A Comment