Passió, Seny i Planter!

Passió, Seny i Planter!

Som moltes les culers que volem tornar a recuperar el Barça del sextet, el del 2009!  Aquella va ser la màxima fita esportiva aconseguida  pel nostre primer equip, però no només pels títols guanyats, sinó perquè aquell Barça era reconeixible per la majoria de socis i arreu.

Quan el Lluís em va trucar per formar part d’ aquesta candidatura, fa molts anys que ens coneixem, estava segura que era el candidat ideal per tornar, de nou, la il·lusió d’aquella època d’èxit.

Excel·lents jugadors i persones formades al planter, així com un equip tècnic que entenia la filosofia Barça i que havia viscut el Barça , des de que eren nens, a la Masia… aquest és el projecte que Lluís vol treballar, “ el projecte de casa”, un projecte amb ánima on el Barça cumpleixi aquella frase tan repetida: “ Som més que un club”.

En Lluís, té com a principi bàsic una bona planificació, una correcta pressa de decisions i una gestió eficient i transparent dels recursos del club. Estima, viu i sent els colors i ho fa sense cap altre interès que treballar pel club que ha seguit des de que era petit.

“Tot el que sé amb major certesa sobre la moral i les obligacions dels homes, ho dec al futbol”, afirmava el filòsof i escriptor Albert Camus. El futbol, com molts altres esports col·lectius, ens ha d’ensenyar a jugar en equip, a saber perdre i  guanyar, a competir amb honestedat, a valorar l’esforç, a assumir responsabilitats…

El nostre club ha de treballar en els valors del respecte, de l’esforç, de l’ambició, del treball en equip i de la humilitat. Aquests és l’ esperit d’ un club i l’esperit d’aquesta candidatura, on els valors, el bon joc i la transparència són la nostra carta de presentació. Lluís, estem amb tu!

Montse Guiu Mas

No Comments

Post A Comment